ZWV Noord Aa

Contactpersoon

Naam Job Habraken
Telefoon vereniging 079-3417298
E-mail wedstrijden@zwvnoord-aa.nl

Website

www.zwvnoord-aa.nl

Route

Bezoekadres: Het lange Land 2, Zoetermeer

Vanaf rijksweg A12, Utrecht-Den Haag, vanaf Utrecht in richting Den Haag

Je neemt afslag Zoetermeer (let op: er is maar 1 afslag; mis je hem dan moet je doorrijden tot aan Nootdorp en daar keren). Bovenaan bij stoplichten rechts, de Oostweg op en rechtdoor (niet gelijk rechts naar beneden). Bij de rotonde links, de Australiëweg. Bij het 3e stoplicht rechts, de Aziëweg. Na het 2e stoplicht de 1e zijstraat links, het Lange Land; doorrijden tot de parkeerplaats aan de rechterhand (net voor de ingang van de vereniging).

Vanaf rijksweg A12, Utrecht-Den Haag, vanaf Den Haag in richting Utrecht

Vanaf rijksweg A12, Den Haag-Utrecht, moet je de 2e (!) afslag Zoetermeer nemen. Bovenaan bij stop­lichten links, de Oostweg op; zie verder hier­voor.

Parkeren en te water laten

Net voor de ingang van de vereniging is aan de rechterhand een parkeerplaats. Is deze parkeerplaats vol, dan is er iets verderop aan het Lange Land, voorbij de vereniging, nog een grote tweede parkeerplaats, ook aan de rechterkant.

Zeilboten kunnen te water worden gelaten vanaf de vereniging (vanaf het grasveld met steigers of eventueel helling), rescueboten kunnen het best te water worden gelaten vanaf de slipway op die grote tweede parkeerplaats net voorbij de vereniging (let op: bij het uit het water halen kan de slipway glad zijn; men kan de auto boven aan laten staan en de trailer naar beneden “lieren”, met de kabel om de trekhaak van de auto). De slipway op het eigen terrein is niet met de auto toegankelijk.