Over Combi-Rotterdam

De Combi-Rotterdam is een serie van 8 wedstrijddagen georganiseerd door 8 verenigingen in en om Rotterdam. Plezier en sportiviteit staan voorop bij de Combi-wedstrijden, verder is het de ideale manier om kennis te maken met het wedstrijdzeilen en zich hierin verder te ontwikkelen.

Combi-Rotterdam is een samenwerkingsverband van verschillende zeil- en watersportverenigingen in de regio met als doel het organiseren van wedstrijden voor de jeugd. Er wordt gezeild in verschillende klassen waarvan de Optimist het meest populair is. Maar ook RS Feva, Splash en Cadet hebben hun eigen wedstrijden.

De wedstrijden zijn toegankelijk voor ieder niveau zeiler, bij de Optimist klasse zijn er vier verschillende groepen variërend van beginner tot de zeilers die klaar zijn voor de nationale jeugdselectie.

Er zijn acht verenigingen verenigd in Combi-Rotterdam die ieder een wedstrijd organiseren. Zeilers van andere verenigingen zijn van harte welkom om mee te doen. Voor iedere wedstrijd zijn er dagprijzen voor iedere klasse. Er is ook een competitie die wordt bijgehouden voor alle wedstrijden. Aan het einde van het seizoen worden de beste zeilers uitgenodigd voor de landelijke Combi-Finale.

De rechtsvorm van Combi-Rotterdam is een vereniging. Vereniging Combi Rotterdam faciliteert de organisatie van jeugdzeilwedstrijden ten behoeve van Zuid Hollandse Zeilverenigingen. Deze facilitering bestaat enkel uit de centrale planning van de Combi wedstrijden, centrale inschrijving hiervoor en bijbehorende betaling door de zeilers. De daadwerkelijke uitvoering van en bijbehorende verantwoordelijkheid voor de zeilwedstrijden berust volledig bij de desbetreffende zeilverenigingen. Vereniging Combi Rotterdam draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor deze uitvoering en organisatie en accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor welke ongeregeldheid of calamiteit die zich mocht voordoen tijdens een Combi zeilwedstrijd.

De gegevens van de vereniging zijn:

Vereniging Combi-Rotterdam

Notaris D’Aumerlelaan 35

2811 HS Reeuwijk

KVK nr: 65317963