Laden Combi wedstrijden

← Terug naar Combi wedstrijden

WSV Binnenmaas

+ Google Maps
Laan van Moerkerken 27a
Mijnsheerenland, Zuid-Holland 3271 AH Nederland
(0186) 601015 www.wsvbinnenmaas.nl

WSV Binnenmaas is gelegen aan de Binnenmaas te Mijnsheerenland (Hoeksche Waard) en biedt lokaal watersportfaciliteiten voor zeilen en roeien. WSV Binnenmaas is een club waar fanatiek wordt gezeild in de volgende klassen: Optimist, Splash, Laser, Valk, Centaur, Randmeer en Yngling.

Al vele jaren is de WSV Binnenmaas gastheer van de Combi Rotterdam, op de zaterdag voorafgaand wordt er altijd een wedstrijdtraining verzorgd door onze bekwame trainers die alle ins en outs van de plas kennen.

Deelname aan deze training is een must wil je je kansen vergroten voor de wedstrijd van zondag!

Zondag tijdens de wedstrijd altijd veel spektakel door de uitdagende wedstrijdbaan en de constant veranderend omstandigheden.

Finish voor het clubhuis dus ook genoeg te zien voor de ouders .

Route.

Bezoekadres: Laan van Moerkerken 27 a, Mijnsheerenland

Vanuit Rotterdam (via oostkant over de van Brienenoordbrug, of via de westkant door de Beneluxtunnel) de borden volgen richting Vlissingen/Zierikzee. Op de A 29 richting Zierikzee eerste afslag na de Heinenoordtunnel; afrit 21 richting ’s Gravendeel. Bij de verkeerslichten rechts af; N 217 richting Puttershoek, ’s Gravendeel, en Dordrecht. Bij verkeerslichten rechts af richting; Mijnsheerenland, Westmaas en Klaaswaal (N 489).

Bij het bord Mijnsheerenland links af het dorp in vervolgens de tweede afslag tegenover de begraafplaats rechts af slaan,  U bevindt zich nu in de Laan van Westmolen na ongeveer 350 meter voor de sporthal links af slaan, na ongeveer 300 meter rechts af nu komt u in de Laan van Moerkerken, weg blijven volgen, tegenover Laan van Moerkerken 20 rechts afslaan richting tenniscomplex en W.S.V. Binnenmaas.

  • Er zijn geen resultaten gevonden.